Select Page

Der er opstået begrebsforvirring i forbindelse med ordet clairvoyance, og det er dermed blevet brugt som mærkat for alt muligt som intet har med reel clairvoyance at gøre.

Clairvoyance er fransk, og betyder at Se Klart – intet andet.

Det betyder at se den åndelige verden, eller energimæssige verden, lige så klart som vi ser den fysiske verden – intet andet.

De fleste ”clairvoyante” benytter sig af det der hedder ClairSense, hvilket betyder Klar Følelse, at føle klienten, alle klientens følelsesmæssige tilstande og tankemønstre – intet andet.

Den tredje og næst mest brugte er ClairAudience, hvilket betyder Klar Hørelse, at høre den åndelige verden, de ”taler” til en, det kommer som tankerækker – intet andet.

De sjældneste tilfælde er dem der kan bruge alle tre sanser efter behov, hvilket jo kun kan siges at være det ”perfekte”, da den åndelige verden vil være lige så indtryksmæssigt muligt at opfatte som den fysiske.

Jeg bruger primært Klar Følelse blandet med lidt Klar Hørelse, der kan af og til komme spontane syn, dette er fordi denne evne hos mig ikke er særligt udviklet endnu.

Man kan ikke sige at den ene evne er bedre end den anden, de har hver deres fordele, og dermed kan man heller ikke sige at den ene eller den anden ”clairvoyant” er bedre end den anden – det afhænger helt udelukkende af hvor godt den evne der bruges er udviklet.

Der skal dog dertil siges at evnens kvalitet stiger med den ”clairvoyantes” egen personlige udvikling, grunden dertil ligger i at den ”clairvoyante” kun er et redskab for den åndelige verden, og jo mere i balance man er, jo renere et signal kan der komme igennem.

Hvorfor bruger jeg selv ordet clairvoyance/clairvoyant ??

Ganske enkelt for ikke at skabe mere forvirring end højst nødvendigt, de fleste mennesker ved i dag at clairvoyance dækker over noget med kontakt med den åndelige verden, og hvis jeg brugte ordet clairsense eksemeplvis, så ville de fleste ikke vide hvad det var.