Select Page

EGO’et har haft sin berittigelse som din beskytter – det har kun taget over der hvor du mistede din sjælskontakt – og angsten dermed holdte sit indtog – Husk på at EGO’et kun gør hvad det kan for at beskytte dig – det tjener faktisk et formål.

Det er rigtigt at med stigende bevidsthed og sjælskontakt, da må EGO’et transformeres.

En vigtig ting at forstå er hvorfor EGO’et og Sjælens ønsker ikke harmonerer – EGO’ets domæne er den fysiske verden, og Sjælens domæne er den åndelige verden – hvilket betyder at de har to vidt forskellige grundlag som udgangspunkt – EGO’et lever på baggrund af uvidenhed og frygt – Sjælen lever på baggrund af viden og tillid – og det er vigtigt at forstå hvis du ønsker den mindst smertefulde vej hjem.

Det hjælper ikke noget med den gængse tankegang at EGO’et blot er noget forfærdeligt noget som skal destrueres hurtigst muligt – du er nødt til at forstå og acceptere dets berettigelse, og dermed dets eksistens og tilstedeværelse – det har skænket dig liv der hvor du ikke har haft din sjæl at forlade dig på.

Det er rigtigt at de spor og aftryk EGO’et har efterladt sig i sit kølvand, bestemt ikke er noget at råbe hurra for mere – jeg skrev “hurra for mere” fordi der var et tidspunkt hvor du var prisgivet vilde dyr, og andre “vilde” mennesker, hvis det ikke havde været for dets handlinger – du ville ikke kunne have holdt dig selv i live bare 2 min. ellers.

Set i lyset af den humane udvikling er det naturligvis ikke prisværdigt at “selv er sig selv nærmest”, og du må derfor arbejde på at “aflaste” EGO’et for dets angst – og der er kun én vej – naturligvis igen kun hvis du ønsker den mindst smertefulde vej hjem – at acceptere og elske dig selv som du er.

Du kan på ingen måde gribe til kamp, for da vil EGO’et blot gribe til kamp mod dig – og vi har efterhånden så mange beviser i verdenshistorien på at krig kun avler krig – og ikke fred som mange fejlagtigt tror – du kan kun skabe fred i verden ved at sende fred ud – det er den evige livslov – lige tiltrækker lige – hvad du sår skal du høste.

Du er nødt til at elske dig selv, give dig selv kærligehed – det er den eneste måde hvorpå du kan berolige dit EGO – husk på at dit EGO kun søger bekræftigelse, det søger kun kærlighed – intet andet – og det gør det udelukkende af én grund – fordi du har mistet din sjælskontakt, og ikke kan få den derfra.

Fordi du har mistet din sjælskontakt føler du dig alene, forladt, uønsket og uelsket, og danner en stærkere personlighed ligesom mange børn der har været udsat for overgreb – de udvikler en hård personlighed som skal beskytte dem – beskytte den svage kerne – og nøjagtig det samme er EGO’ets formål – at beskytte den svage kerne – DIG.

Så elsk dig selv, vær glad og taknemmelig for at dit EGO har båret dig her til, for nu hvor din sjælskontakt er ved at indfinde sig igen, er det på tide at du selv tager over, og igen tager ansvaret for dit eget liv – lyttende til din sjæls ønsker.