Select Page

Jeg sad i går aftes og var lidt træt af mine overspringshandlinger i forhold til at læse og lytte astrologi, specielt omkring Saturn – så jeg tænkte at jeg ville prøve lige at kigge i mit horoskop om jeg kunne se hvad det lige nu skulle gøre det særlig udpræget – for det er nemlig noget som er kommet for ikke så lang tid siden.

Men jeg får ikke øje på noget, og får lige pludselig den idé at trække et par tarotkort, det gør jeg af og til når jeg synes der er noget jeg lige behøver lidt hjælp til, jeg gør det på nettet på StjernePortalen – og når lige at tænke inden jeg trækker “det kan jeg da ikke bruge til noget, de kan da umuligt fortælle mig noget om hvor jeg skal lede astrologisk set for at finde mine blokeringer, det har jo intet med astrologi at gøre”

Og sjældent er mine tanker gjort mere til skamme end lige da, for godt nok sidder jeg og kigger og læser på de første to kort(jeg trækker som regel altid tre enkelt kort), og kan slet ikke se nogen sammenhæng med noget som helst, og trækker så det sidste kort “stokkenes 10”, og sidder lige så uintelligent og tænker “hvad kan jeg bruge det til?”

Så får jeg den indskydelse at læse kortet clairvoyant, for at se hvad selve kortet fortæller mig, og ikke den tekst de har skrevet på hjemmesiden – og hvad sker der så ??

Jeg får Gud hjælpe mig øje på at der er astrologiske symboler på kortet !! – der har sikkert været det på de andre også, jeg har blot ikke lagt mærke til dem – og der sidder Saturn lige så frejdigt og griner i toppen, og Skytten i bunden 😉

Så hvad er pointen her: Pas på med din begrænsende tankegang – intet er umuligt 🙂